torsdag den 8. november 2012

Innovation trin 5

      Buffet/brunch
Efter grundig research, er vi kommet frem til at mange plejehjem ikke giver de småtspisende ældre den kost de har brug for, og mange ældre klager over maden.
Derfor er vi kommet frem til at en buffet/brunch udviklet sammen med en klinisk diætist ville være en god måde at give de ældre muligheden for selv at vælge hvad de vil have at spise. Buffeten skal bestå af flere forskellige retter som passer til de småtspisendes behov. Buffeten skal opstilles på et stort rundt drejebord hvor de ældre selv kan vælge hvad og hvornår de vil spise. Udover det, giver det også de ældre en følelse af selvbestemmelse og vedligeholder deres mobilitet. Det giver også et større socialt samvær rundt om spisebordet.
Økonomisk set kommer det til koste mere på grund af brugen af en klinisk diætist og indkøb af borde og af bestemte råvare. Set over en længere periode vil der være penge at spare ved at de ældre får et bedre helbred og forøger deres livskvalitet.

 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar