torsdag den 8. november 2012
Innovation trin 6
LÆRKENS MENUKORT
Lækker frokost buffet serveres hver dag mellem kl. 11.00 - 13.00 med en varieret salatbar, friske frugter og 3 varme retter.
Mandag: Aspargessuppe, frokosttærte(gulerødder og porrer), fiskefrikadeller.
Tirsdag: Tomatsuppe, svampelasagne, peberfrugtgryde.
Onsdag: Hønsesuppe, stegte kartofler og blommerelish, Laksefilet
Torsdag: cremet gulerodssuppe, broccolitærte, ovnstegt kylling.
Fredag: grøntsagssuppe, stegte ris med kylling, fennikelgryde.
Lørdag:kartofel/broccolisuppe, dampet hvid fisk med sennepsovs og kartofler, nakkekoteletter
Søndag: Porresuppe, kalkunfrikadeller med paprikasovs, spaghetti i ovn.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar