torsdag den 8. november 2012

Innovation trin 6

    


LÆRKENS MENUKORT

Lækker frokost buffet serveres hver dag mellem kl. 11.00 - 13.00 med en varieret salatbar, friske frugter og 3 varme retter.


Mandag: Aspargessuppe, frokosttærte(gulerødder og porrer), fiskefrikadeller.

Tirsdag: Tomatsuppe, svampelasagne, peberfrugtgryde.

Onsdag: Hønsesuppe, stegte kartofler og blommerelish, Laksefilet

Torsdag: cremet gulerodssuppe, broccolitærte, ovnstegt kylling.

Fredag: grøntsagssuppe, stegte ris med kylling, fennikelgryde.

Lørdag:kartofel/broccolisuppe, dampet hvid fisk med sennepsovs og kartofler, nakkekoteletter

Søndag: Porresuppe, kalkunfrikadeller med paprikasovs, spaghetti i ovn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar